Gloryhole sverige

gloryhole sverige

Stockholm gloryholes? Vad har ni för erfarenhet med gloryholes i Sverige, grabbar? Känns mer som en fetish enbart för p. Forum · Aug. · 0 · Sverige. Stockholmaren Dennis är 47 år och arbetar inom vården. Men det hans kollegor och vänner inte vet är att han sitter i ett glory hole på kvällarna. Where there once were a nice cafe there's now a fuck paradise for mainly, older and often married men. But there's all sorts of people hanging.

Gloryhole sverige - so

När väntar du barn? Där finns en porrbio med glory holes! Kronér polisanmäld — ska ha sexutnyttjat praktikant - Borra ett hål, vänta på andra sidan med en häcksax. Njutningen och spänningen ligger i att anonymt tillfredsställa andra. Anmälde gjorde vi inte heller eftersom det hade vart ganska pinsamt för polaren att redogöra vad som hände.

Gloryhole sverige - Sex Porn

Svara som gäst Logga in Inte medlem? Några av träffarna må vara spontana, men de allra flesta verkar göras upp på förhand. Suger givetvis av också om du vill. Gärna en stor kuk som sprutar mycket, vi vill se bild innan! Eller, brukade de inte ha sådana på "bastuklubbar"? Toaletterna en våning ned i källaren troligtvis. gloryhole sverige

0 reaktioner på ”Gloryhole sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *